Hirdetés

Peter Moore - felejtsük el a különálló részeket

|

Az EA ügyvezető igazgatója ismét megmondta a tutit, ezúttal "élő organizmusként" aposztrofálva a játékokat.

Hirdetés

A Microsofttól, majd SEGA-tól dobbantó Peter Moore nem először osztja meg véleményét a játékipar jövőjéről, emlékezzünk csak tavalyi gondolataira, melyek szerint 5-10 éven belül minden játékba mikrotranzakció kerül (februárban hasonlóan nyilatkozott Cevat Yerli, a Crytek vezetője is).

Ezúttal a játékok új generációjával kapcsolatos megközelítéséről beszélt, mely szerint egy cím megjelenése után "élő organizmusként" funkcionál majd, a folyamatos frissítéseknek és tartalmaknak köszönhetően. Különálló, új részek helyett inkább a "kliens" megnevezést használná egy-egy friss játékra, melyek megjelenéséig a fejlesztők folyamatosan adják ki a különböző update csomagokat ez előző verzióhoz. Íme a teljes interjú:

Moore ezen felül ismét kitért a free-to-play üzleti modellre, a Battlefield és FIFA ingyenes verzióival kapcsolatban: "Annak lehetősége, hogy ezek a játékok kipróbálhatóak free-to-play formában, minden sorozatunk része lesz." Kíváncsian várjuk, mindez mit jelent a valóságban, de addig is halljuk, ti mit gondoltok a témáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)