Hirdetés

Apex Legends - így lehet kimenni a pályáról

|

Gyakorlatilag sebezhetetlenek lesznek egy időre azok a játékosok, akik ezzel az új trükkel kilépnek a pálya határain kívülre.

Hirdetés

Nagyon hamar épített ki egy hatalmas rajongóbázist az Apex Legends, a játékosok pedig máris elkezdték ízekre szedni a battle royal móka minden részletét. Az egyik legújabb érdekesség egy glitch, aminek segítségével ki tudunk lépni a pályán kívülre, ezzel számottevő előnyt szerezve a többiekkel szemben.

Hirdetés

A trükköt az NRG Esports csapat egyik profi játékosa, Dizzy mutatta be egy Twitch stream során: az egésznek az a lényege, hogy amikor kikerülünk a játéktérből (mert pl. túl magasan vagyunk) akkor sorozatos bunny hopok segítségével újraindíthatjuk a figyelmeztető visszaszámlálót, ami azt jelenti, hogy technikailag végtelenül a határon kívül tartózkodhatunk.

Mivel folyamatosan ugrándoznunk kell, ezért elég nehéz közvetlen előnyökhöz jutni, de sokat segít azoknak a játékosoknak, akik biztonságban szeretnék kivárni, amíg elérkezik a végjáték és már csak pár ember van a ringben. Persze hiába tűnik ügyes trükknek, nem érdemes építeni rá, mert a Respawn csapata valószínűleg hamarosan orvosolni fogja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)