Hirdetés

EA Sports: Két új projekt készülőben

|

Az Electronic Arts sportjátékaiért felelős EA Sports két teljesen új, tehát nem folytatásnak minősülő projekten dolgozik.

Hirdetés

Az EA Sports-ra, és úgy egyáltalán az Electronic Arts-ra sem lehet ráfogni, hogy rengeteg kreativitással és újítással örvendeztetik meg a játékosokat. Todd Sitrin, a globális marketing vezetője a minap egy új-zélandi blogoldlanak adott interjújában elárulta, hogy a cég három új, eddig soha nem látott címen dolgozik. Ezek egyike a korábban már bemutatott FaceBreaker, a Fight Night szériát felváltó "könnyűsúlyú" boxprogram, míg a másik két alkotás mibenlétét egyelőre homály fedi. A lényeg, hogy végre nem egyszerű folytatásokról kell beszámolnunk.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)