Hirdetés

EA Sports UFC 2 - alig került a borítóra, máris kiütötték a világbajnokot

|

A legyőzhetetlennek hitt Ronda Rousey valószínűleg élete legnagyobb pofonjába szaladt bele tegnap, amikor padlót fogott a ringben.

Hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, hogy a jövő tavasszal megjelenő EA Sports UFC 2 borítójára a Electronic Arts nem mást választott, mint az eddig veretlen harmatsúlyú UFC bajnokot, Ronda Rousey-t, aki idén már elég nagy médiafigyelmet kapott, köszönhetően nemcsak a teljesítményének, hanem filmes szerepeinek is.

A bejelentés másnapján Ronda a ringbe lépett, hogy megvédje világbajnoki címét a kihívó Holly Holm ellen. A mérkőzés végül nem úgy alakult, ahogy a legtöbben várták, Holm egy brutális rugással küldte földre a sokak által nagyképűnek tartott Rousey-t, ezt követően pedig felrobbant az internet. A sportoldalak "A királynő halott" címmel cikkeztek az esetről, de természetesen számos meme is megjelent. Rousey-t egyébként azonnal kórházba is szállították, ahol össze kellett varrni az alsó ajkát.

Az EA valószínűleg nem cseréli majd le a borítót, hiszen a Rousey továbbra is nagy rajongótáborral bír, ráadásul már tervezik a visszavágót. Egyesek szerint a vereség nem más, mint a Madden átok legújabb megnyilvánulása: 99 és 2012 közt a Madden borítójára kerülő játékosok az azt követő évben sérülést szenvedtek, vagy csak rengeteget romlotta teljesítményük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)