Hirdetés

EA Sports UFC 2 - bajnoki meccsen dől el, ki csatlakozik Rousey-hoz a borítón (videó)

|

Egy valós címmeccs dönti majd el, ki lehet az a férfi harcos, aki felkerülhet az EA Sports UFC 2 borítójára a kőkemény Ronda Rousey mellé.

Hirdetés

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a meglepő veresége ellenére Ronda Rousey nem került le az EA Sports UFC 2 borítójáról, de egészen mostanáig várnunk kellett arra, hogy a kiadó leleplezze, ki is lehet a férfi árny, aki Rousey mögött feltűnt a dobozképen.

Illetve még most is csak a két jelöltet ismertette az EA, ugyanis az foglalhatja majd el a helyét a borítón, aki december 12-én a UFC 194-en megszerzi majd a férfiak között a pehelysúly világbajnoki címét. Ezért az elismerésért Jose Aldo és Conor McGregor lép majd a ringbe, és a meccs végén elvileg rögtön meg is mutatják az EA Sports UFC 2 végleges borítóját. Az EA egyébként fenntartja magának a végső jogot, hogy eldöntse, ki is lesz a dobozon szereplő sportoló, például egy döntetlen, vagy egy csere esetén, de ezzel korábban sem éltek, amikor szavazással dőlt el, ki kerüljön egy-egy borítóra. Aldo és McGregor bevonulássairól kaptunk egyébként egy ingame trailert is, aminek a végén akár tippelhettek is, ki nyeri majd a meccset jövő szombaton.

Dana White a napokban megerősítette, hogy hamarosan sor kerül majd a Ronda Rousey - Holly Holm visszavágóra, így elképzelhető, hogy a UFC 2 megjelenésére már megint Rousey lesz a bajnok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)