Hirdetés

EA Sports UFC 2 - a világ legkeményebb csaja a borítón

|

Néhány nappal ez első bejelentés után további részleteket árult el a kiadó az EA Sports UFC 2-vel kapcsolatban, így megtudtuk azt is, ki lesz a borítón.

Hirdetés

Úgy látszik az EA Sports játékaiban egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a női sportolók, hiszen a FIFA 16 női csapatai után most az EA Sports UFC 2-ben is az eddiginél fontosabb szerepet kapnak.

Kétség sem fér hozzá, hogy Ronda Rousey a világ egyik legkeményebb női sportolója. Az utóbbi időben a filmvásznon (Feláldozhatók 3, Halálos iramban 7, Törtetők) is felbukkanó harcos a UFC harmatsúlyú bajnoka, karrierje során veretlen, sőt, 12 profi meccséből 11-et már az első menetben megnyert. Valószínűleg nem sokan kötnének bele szívesen.

Az EA most egy trailer kíséretében jelentette be, hogy az EA Sports UFC 2 borítójáról is ő mosolyog majd ránk. Na jó, nem annyira mosolyog, inkább meg akar ölni a tekintetével. Lehet, hogy meg is tudna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)