Hirdetés

Earthrise - mától vásárolható és játszható

|

A bolgár játékfejlesztés gyöngyszeme, a poszt-apokaliptikus sci-fi mmo mától játszható és elérhető.

Hirdetés

Azt nem lehet állítani, hogy a Masthead Studios marketing özönnel hozta volna a világ tudomására terméke megjelenését.

Az Earthrise-t digitálisan a www.play-earthrise.com címen, illetve ismert digitális disztribúciós csatornákon át lehet megvásárolni. Akik a hivatalos oldalon veszik meg, azok egy speciális Exemplar Armor Setet is kapnak a játékhoz. Direct2Drive-on át vásárlok Overdrive páncélszetet kapnak ajándékba.

Nem tudom hazánkba is elér-e, de elvileg az IceBerg interactive-on keresztül megvásárolható az Earthrise dobozos verziója is - a dobozban bónusz poszter és térkép is található.

Aki az Earthrise háttér-történetére kíváncsi, legyen szíves megtekinteni a játék adatlapját, aki pedig a játékmenetet nézné meg, annak íme, egy játékmenet-videó a bétából:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)