Hirdetés

Earthworm Jim - visszatérhet a szuperruhás kukac

|

Csak a nagyon fiatalok nem emlékeznek a Klaymenhez hasonlóan szerethető Earthworm Jimre, a kilencvenes évek néhány meghatározó platformjátékának szereplőjére.

Hirdetés

Mint azt bizonyára olvastátok (legalábbis nagyon reméljük), a The Neverhood alkotója, Doug TenNapel összekaparta a régi csapatot, hogy Armikrog néven elkészítsék a kalandjáték szellemi utódját.

Várjuk, mint az ajándékosztást a karácsonyi vacsora után, és most újra megdobbant a szívünk a közösségi oldalakon aktív úriember egyik posztja láttán. A bejegyzés a következőképpen szólt:

„Mindenki szereti az Earthworm Jim 1-et és 2-t, az EWJ 3-at [Earthworm Jim 3D] pedig nem tartom a Jim univerzum részének. Szóval hogyha csinálnék még egy Jim játékot, zavaró lenne Jim 3-nak hívni? Vagy legyen inkább Jim 4? Mit szólnátok ahhoz, ha 'Earthworm Jim 4 the Fans'-nak [Earthworm Jim a rajongóknak, four-for szó hasonlóságából eredő ötletes csavar] neveznénk?”

Nos, a kérdés adott, de mi hozzáteszünk még egyet: egy tizes skálán mennyire örülnétek Earthworm Jim visszatérésének? Érdekes egyébként, hogy 2006-ban az Atari bejelentette, hogy megszerezték a jogokat, és el is készítik az Earthworm Jim 4-et, majd 2008-ban az Interplay állított hasonlót, de előrelépés egyszer sem történt, de a projekt kukába dobását sem közölték velünk. Addig is játsszatok az első két rész HD-sított, Xbox Live-on és PlayStation Networkön megtalálható kiadásával, melyhez a fenti videó is kapcsolódik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)