Hirdetés

East India Company - Launch trailer

|

Reszkess Kelet India! A Paradox jóvoltából felfegyverzett kalmárok hada indul útra hamarosan.

Hirdetés

A hatalmas tengeri csaták valahogy mindig elvarázsoltak. Igazából persze sokkal jobb az ilyet nézni, mint részt venni benne, és nincs ez másképp most sem. Az East India Company során ugyanis annyi tengeri csatát vívhatunk, hogy még a legszerencsésebb admirálisnak is tuti szálka menne az ujjába, ha mindben ténylegesen részt venne.

A launch trailer általában azt jelenti, hogy a játék elkészült, és elméletben az East India Company már kapható is. Aki szimpatizál a 18. századdal, esetleg szereti a szép nagy hajókat, netalán még a kereskedelemhez is konyít, ne habozzon! Az East India Company ha nem is a legszebb játék a mai piacon, de egy pompás kis alkotás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)