Hirdetés

Ebben a horrorjátékban a kutyádat kell hívogatnod a mikrofonoddal

|

Egy nagyon érdekes koncepcióval állt elő a Steelkrill Studio, ami sok állatbarát lelkét fogja megtiporni.

Hirdetés

Néha van egy-egy elborult fejlesztő, aki úgy dönt, hogy a kameráinktól a mikrofonjainkig mindent bevet a játékélmény kimaxolása érdekében. A Nintendo is többször próbálkozott hasonló megoldásokkal, de a Nintendogsszal ellentétben itt nem biztos, hogy örülni fogsz a kutyahívogatásra érkezett válasznak.

A Rotten Fleshben ugyanis egy karaktert alakítunk, akinek kutyusa, Roy elszökött. A mikrofonba kiabálva kell hívogatnunk Royt, de a kutyus helyett borzalmas szörnyetegek fognak reagálni a hangzavarra. Minden elemében rémisztő és nyomasztó horror-kalandról van szó, amelyet visszafogottan retró grafikai élménnyel tálal nekünk a fejlesztőcsapat.

Hirdetés

Az egésznek van egy korai Silent Hill, Amnesia érzete, de ennek ellenére sem fogom kipróbálni, mert kutyabarátként veszélyben érzem itt magam. Ha egyébként nem tudsz kiabálni a mikrofonodba, mert a család alszik, vagy nincs is mikrofonod otthon, akkor a játékos karakter ordibál majd helyetted, nem tudni, mennyit számít ez a különbség a játékélményt illetően. 

Már most látjuk, hogy ez hatalmasat fog menni Twitchen, amint elérhetővé válik az Early Access programon belül. Dátumot még nem kapott, de az első verziót a közeljövőre ígérte a csapat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)