Hirdetés

Ebben a multis játékban a középkorban szabadulnak el a zombik

|

A Blight: Survival úgy néz ki, mintha a The Witcher és a The Last of Us világa találkozott volna egy AAA címben, pedig egy indie ötletről van szó.

Hirdetés

Azt hittük, mindent láttunk már videojáték-témában, de a Blight: Survival című indie akciójáték gameplay előzetese minket is meglepett. Először is a brutalitásával (rég láttunk ennyire véres első másodperceket, és ez csak fokozódik a későbbiekben), másodszor a hangulatával: mintha a Witcher 3-at házasították volna össze a Last of Us-szal, az előbbiből a középkori környezetet, az utóbbiból a zombikat és a kíméletlen harcrendszert emelve át - a lőfegyvereket leszámítva.

A kis, indie csapat által fejlesztett rougelike egy elképzelt középkorban játszódik, véget nem érő háborúban, amelyet egy mutáns penészgomba tesz még elviselhetetlenebbé azzal, hogy feléleszti a halottakat. Ebben a világban kell érvényesülni kooperatívan, akár négyfős csapatban.

Hirdetés

A Haenir Studio csapata nem elégedett meg az akcióval: történetről, felfedezendő titkokról is gondoskodott, az előzetes itt-ott például pont úgy néz ki, mint egy egyjátékos kaland. 

Még nem tudni, mikor jelenik meg az egyelőre pre-alpha játék, amely még ebben a fázisában is kiforrottabbnak tűnik, mint sok AAA cím a megjelenés után. Itt tudtok feliratkozni rá a Steamen.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)