Hirdetés

Ebből a No Man's Sky LEGO összeállításból még valódi készlet is lehet

|

A Hello Games űrszimulátorának ikonikus űrhajójából szeretne valódi készletet kihozni a játék közössége, és jó úton vannak a siker felé.

Hirdetés

A No Man's Sky indulása nagyon kemény volt, de az azóta eltelt években a játék elképesztő átalakuláson ment át. Nincs másik űrszimulátor a világon, amiben annyi tartalom és lehetőség van, mint a Hello Games megtépázott legendájában.

Ennek köszönhető, hogy mára egy hűséges tábor épült ki a játék köré, akik között kifejezetten tehetséges LEGO építők is vannak. A /u/BrickDesignNL fiók tulajdonosa is közéjük tartozik, és az ő tervezete épp szavazatokat gyűjt.

Hirdetés

A Radiant Pillar a játék kezedőhajója, és bár a No Man's Sky űrhajói mind procedurálisan generált modellek, ez az egy kivételt képez. A kalandunk indulásakor mindig egy lerobbant Radiant Pillar vár ránk, aminek köszönhetően a hajó rengeteg művészeti anyag és rajongói munka középpontját képezte. Brick Design is ezt választotta projektjéül, amikor be akart küldeni egy modellt a LEGO Ideas oldalára.

My updated Radiant Pillar BC1 is now up on LEGO IDEAS. This could become a real set once it reaches 10.000 votes!
byu/BrickDesigNL inNoMansSkyTheGame

Mint minden LEGO Ideas projektnél, itt is adott a lehetőség, hogy valódi LEGO készlet születhessen a tervezetből. Amennyiben a hajó összeszed elég szavazatot, úgy a döntéshozók asztalára kerül majd, ahol elválik, hogy lesz-e hivatalos Radiant Pillar. Reméljük, hogy összejön a dolog, mi imádnánk kirakni ezt a modellt az irodában.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)