Hirdetés

Ecco the Dolphin PC-re Steamen!

|

Minden idők talán legsikeresebb magyar fejlesztése, az Ecco the Dolphin megérkezik PC-re is a SEGA jóvoltából.

Hirdetés

S nemcsak az Ecconak, hanem 3 legendás SEGÁS társának is örülhetünk a boldog MegaDrive időkből - Golden Axe, Comix Zone és a Vectorman is nemsokára megtalálható lesz Steamen.

A konzolvilághoz hasonlóan PC-re is érkeznek majd az "örökzöld" konzol-klasszikusok: ezek közül is a SEGA ébredt leghamarabb és legendás SEGA Genesis/MegaDrive játékokat ad majd ki PC-re. Június elsején jelenik meg az első "adag", a fent említett négy játék - darabjuk 2,99 dolcsi lesz (gondolom Európában meg 3 euro).

Úgy vélem, az Ecco nem csak azért érdemelné meg a vásárlást, mert egy kiváló/legendás játék - hanem azért is, mert ennyi pénzért örökre a mienk lehet a magyar játékfejlesztés egyik legjelentősebb darabja.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)