Hirdetés

[ECG] Első nap vége

|

A tegnapi nap folyamán, az ancients 16:11-es arányban legyőzte a Bulgária csapatát. Az első 15 kört CTkként játszották, és sajnos nem hozták a formájukat, így 8:7 lett a végeredmény a fordulónál. Terroristaként a kezdeti bukdácsolások után végre összeszedték magukat, és 5 kört zsinórban rávertek az ellenfélre. Ma Hollandia vagy Lengyelország ellen kell megküzdeniük, pontban 5 órakor. Jelenleg is próbálják magukat összeszedni – szó szerint – ugyanis tegnap nagy kibékülés partit és Kodiak születésnapját ünnepeltük, az Orosz és a Norvég csapattal együtt. Szép volt, jó volt, egyeseknek még sok is volt. Tavaly a virtus.pro miatt estek ki a világbajnokság nyolcad döntőjében, és egy kicsit haragudtak rájuk. Most már szent a béke a csapatok között, és bárki is győz a bajnokságon, együtt fogjuk ünnepelni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)