Hirdetés

[ECG] A 3. napon

|

A fiúk nagyon összeszedték magukat tegnap. Első meccsük Szerbia ellen volt, amit 16:11-re meg is nyertek. Alsó ág és utolsó előtti nap lévén, szinte szünet nélkül kellett újabb és újabb meccset játszaniuk. Így történt, hogy másodjára a méltán hírhedt és hazai Németország ellen kellett küzdeniük. Ez már egyáltalán nem volt könnyű menet, de az germánok nagy bánatára 16:13-ra nyertünk. Utánuk jöttek a Szlovákok, akik már alsó ágra küldték az Orosz csapatot is. Ennek ellenére könnyedén 16:2-re alázta őket az ancients. Este 5-kor elérkezett a nagy pillanat: Magyarország – Lengyelország, ismét. CTként kezdtünk a de_inferno pályán. Mindenki boldog volt – legalábbis nálunk – hiszen az első 15 körből 13at megnyertünk. Aztán jött a csere… és a kozákok leutánozva minket, szintén 13 kört nyertek anti-terrorként. Igy a meccs döntetlen lett, és jött a hosszabbítás. Ez már sajnos nem ment olyan jól, így a magyarok kiestek, és 4. helyre kerültek. A meccs állása 16:19 lett a lengyelek javára, akik utána legyőzve a Románokat a döntőbe jutottak, amit majd ma lőnek le. Szerintem, megérdemel egy nagy gratulációt az ancients, hiszen Európa kupán 4. hely úgy, hogy a kontinens legerősebb csapatait győzték le, nem kis eredmény!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)