Hirdetés

Mit szólnátok egy horrorfilmes verekedős játékhoz a Mortal Kombat fejlesztőitől?

|

Miután Ed Boon legutóbbi játékában egymás után tűntek fel a horrorfilmek gonoszai, a Netherrealm csapatában is felmerült az ötlet, hogy akár egy önálló játék is épülhetne a műfaj legfélelmetesebb alakjaira.

Hirdetés

Bár a verekedős játékok rajongói nem szomorkodnak, hogy Ed Boon és csapata épp az Injustice 2-n dolgozik, a Mortal Kombat X vendégszereplőit látva felmerült egy másik játék ötlete is. Mivel az Alien és Predator filmek mellett A texasi láncfűrészes, vagy éppen a Péntek 13 főgonosza is feltűnt, sokaknak jutott eszébe a horror téma, ami természetesen Ed Boonék figyelmét sem kerülte el.

"Igen, igen! Tudod, ahogy egyre több gyűlt össze belőlük, ez az ötlet egyre gyakrabban és gyakrabban merült fel. (...) jó néhányan felhozták már, hogy mi lenne, ha csinálnánk egy horrorfilmes verekedős játékot. Talán egyszer megcsináljuk" - mondta a Netherrealm kreatív igazgatója a Game Informernek adott interjújában.

A stúdió korábbi játékaival szerzett tapasztalatai alapján pedig nagyon valószínű, hogy az Injustice 2 jó néhány DLC-karaktere közül is lesz olyan, aki nem a DC-univerzumból kerül ki. Az első Injustice legtöbbször letöltött szereplője ugyanis a Mortal Kombatból átruccanó Scorpion volt, míg az MKX játékosai közül az Alient és a Predatort vették meg a legtöbben. Így ezúttal is kétségkívül bevállalják a vendégszereplők behozatalát annak ellenére, hogy Boon is elismerte, sokan azt hiszik, ezzel egy DC-karakterrel kevesebb kerül be a játékba.

Nektek bejöttek a Netherrealm választásai a vendégszereplőket illetően?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)