Hirdetés

Eddig biztosan rosszul ejtetted ki a Forza játékok címét - nyugi, mi is

|

A Microsoft emlékeztetett bennünket arra, hogyan is kell helyesen kiejteni a Forza szót.

Hirdetés

Hamarosan megérkezik a Forza Horizon 5, így nem árt feleleveníteni, vagy épp most megtanulni a játék címének hibátlan kiejtését. Valószínűleg ti is hozzánk hasonlóan egyszerűen csak Forzának mondtátok a címet, de a Microsoft illetékesei mindenkinek eszébe vésték, ez bizony hiba.

Először Brenna Duffitt, az Xbox egyik mérnöke tweetelt arról, hogy a helyes kiejtés FORT-ZA, nem pedig a sokak által használt FORZZZA.

Hirdetés

Később Matt Chang, az Xbox marketinges vezetője még inkább pontosította a dolgot, szerinte a kiejtés hasonló a "pizzához" - mi mondjuk a pizzát is két z-vel ejtettük eddig, de nem vagyunk nyelvészek.

Az egész Forza-gate-et végül Kelly Lombardi, az Xbox egy másik marketingese koronázta meg, ő ugyanis tökéletes mémet talált a hibátlan kiejtés illusztrálásához.

A Forza Horizon 5 egyébként 2021. november 5-én fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X|S-konzolokra. Természetesen a Game Pass kínálatában is azonnal bekerül az Xbox Game Studios többi címéhez hasonlóan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)