Hirdetés

Eddig élhetett az egyik legbénább klón: a Nintendo leszedte a The Last of Us koppintást

|

Ritka olyat látni, hogy a Nintendo és a Sony összefog, de egy nevetséges fércmunka ezt is megoldotta.

Hirdetés

Emlékeztek még erre az abszolút vállalhatatlan akciójátékra, ami szemérmetlenül lenyúlta a The Last of Us hangulatát és képi világát? Nos, a Nintendo és a Sony nem feledkezett meg róla.

Megjelenésekor a fél internet verbálisan köpködte a The Last Hope: Dead Zone Survivalt, a másik pedig a poén kedvéért letöltötte. Akármelyik oldalon is állsz, itt a parti vége. A Nintendo leszedte a játékot az eShop kínálatából, így ha eddig nem tudtad beszerezni, akkor már nem is fogod.

Hirdetés

Akik korábban megvásárolták a játékot, azok továbbra is letölthetik és játszhatják azt, de a vásárlás lehetőségével együtt az alkotást bemutató videók is eltűntek. Ez utóbbiért mondjuk már a Sony a felelős, így az sincs kizárva, hogy az eShopból való eltakarítást is a PlayStation konzolok gyártója kérvényezte. Ezt egyik fél sem erősítette meg, szóval csak találgatni tudunk.

Akárhogy is, vegyetek könnyes búcsút ettől a digitális átveréstől. A West Connection Limited, mely ezt a szánalmas kódhalmazt világra segítette, gyakran kér be hasonló projekteket, így valószínűleg nem ez az utolsó "játéka", amihez szerencsénk volt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)