Hirdetés

Eddy Kalandjai - Lovagkaland hazai módra

|

Hazai fejlesztésű flash alkotással gyarapodott Játéközön adatbázisunk eddyvaok platformjátékának köszönhetően.

Hirdetés

A böngészőre kihegyezett flash produktumok között hatalmas tételben képviseltetik magukat a platformjátékok. Nevezett kategóriába sorolható a Játéközön.hu felhasználónk által megálmodott Eddy Kalandjai, melyben a velejéig romlott szörnyek elhappolják kristályunkat. Visszaszerzéséhez kénytelenek leszünk megküzdeni az utunkba kerülő barátságtalan kreatúrákkal. A játék a Sploder! game-editorral készült.

A főszerepben tetszelgő bátor lovag leginkább egy LEGO figura, Spongyabob és Ed, Edd, Eddy szerelmi légyottjának végtermékére emlékeztet. Az esendő karakterekkel ellentétben lovagunk bitangerős és pusztító fegyverekkel lövöldözhet (minden tárgyat, fegyvert a pályán elszórva találunk), valamint hatalmasakat ugrik. A kurzorbillentyűkkel mozoghatunk, támadáshoz a SPACE, védekezéshez pedig a baloldali SHIFT billentyűt csapkodjuk. A készítő (eddyvaok) számít véleményeitekre, ötleteitekre elkövetkezendő, illetve jelenlegi játékával kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)