Hirdetés

Edge of Darkness trailer - Mel Gibson újra akcióban

|

A világhírű színész-rendező hosszabb kihagyás után tér vissza a filmvászonra.

Hirdetés

2010 januárjában tűzik műsorra a filmszínházak Mel Gibson új filmjét Edge of Darkness címmel. Talán nem helyes a nyakába varrnom az egész produkciót, lévén ezúttal "csak" mint főszereplőt láthatjuk. A kamerák mögül a Casino Royale direktora, Martin Campbell (Mellesleg ő rendezi majd a Green Lantern képregény adaptációt is.) látta el utasításokkal a film szereplőit. A film egyébként a BBC hat epizódból álló 1985-ös minisorozatának feldolgozása. Értelemszerűen Nagy Britannia helyett az Egyesült Államokban játszódik, néhány nevet is megváltoztattak (Ronald Craven helyett Thomas Craven bőrébe bújik Mel Gibson), ám a cselekmény alapvetően ugyanaz maradt.



Egy, a nyugdíjas éveihez közeledő nyomozó huszonéves lánya gyilkosság áldozata lesz. Az elkeseredett apát nyomozása döbbenti rá gyermeke kettős életére (politikai aktivista volt a lelkem), valamint arra, hogy a szálak egészen magasra, kormányzati körökhöz vezetnek. Az eredetiben Bob Peck alaktotta Craven nyomozót, leányát pedig Val Kilmer volt neje, Joanne Whalley, kinek szerepét most a viszonylag ismeretlen Bojana Novakovic vette át. Egy gátlástalan üzletember szerepében ismét láthatjuk az Elszánt diplomatában, valamint az X-Men Kezdetek: Farkas (virgácsot a fordítóknak) című filmben feltűnt Danny Hustont. A CIA takarító embereként pedig Ray Winstone-t üdvözölhetjük, akit az utolsó pillanatban szerződtetek le, lévén a forgatás kezdetén kiszállt a projektből a szerepre először kinézett Robert De Niro.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)