Hirdetés

EDGE TOP 100: A jelen legjobb múltbéli játékai

|

Gyakran hozzányúlunk esztendőkkel korábban megjelent játékokhoz, ezekből gyűjtöttek össze most százat.

Hirdetés

Kisebb felfordulást okozott az EDGE magazin legfrissebb számában leközölt, 100 játékot felvonultató toplista, melyet kifejezetten a kiadvány kétszázadik számának megünneplése apropóján állítottak össze. Népes lajstromok közzététele után általában kibékíthetetlen ellentétek születnek szerkesztő és olvasó között, legyen szó bármilyen kritérium alapján összeválogatott alkotásokról. Adott az EDGE magazin kérdése: ha polcukon megtalálható lenne az összes eddig megjelent videójáték, melyekkel játszanánk? Milyen címek mellett tudnánk hosszú-hosszú órákat eltölteni? Szerkesztőik betakarítottak 100 alkotást, találhatunk nyolcbites csodákat, aggastyán klasszikusokat és modern kasszasikereket. A teljes százas listát most nem közöljük (megtaláljátok az Edge oldalán), ellenben elhoztuk számátokra az első tíz helyen csücsülő játékot. Várjuk véleményeiteket: milyen játékokat kotortok elő újra és újra, valamint „értékelhető kategóriába" tartozik az Edge listája?

zeldaocarina.jpg


1. The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time
2. Super Mario 64
3. Half-Life 2
4. Resident Evil 4
5. The Legend Of Zelda: A Link To The Past
6. Super Mario World
7. Tetris
8. Super Mario Galaxy
9. Halo 3
10. Yoshi's Island

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)