Hirdetés

A virtuális labdarúgó-Európa-bajnokságot is elhalasztották

|

A Konami az eseményekre reagálva elcsúsztatta az eFootball PES 2020 extra tartalmát.

Hirdetés

Ahogy a tesztünkben is olvashattátok, a Konami az eddigi legjobb PES játékot készítette el az eFootball PES 2020 képében, amely a FIFA-nak is komoly kihívója lett. Pláne, ha azt is figyelembe vesszük, hogy a kiadó korábbi bejelentése szerint ehhez az epizódhoz érkezik ingyenesen az UEFA Euro 2020-as tartalom, amellyel a labdarúgó Európa-bajnokságot élhetik át a játékosok virtuálisan.

Hirdetés

Eredetileg úgy volt, hogy április 30-án betoppan az UEFA Euro 2020-at tartalmazó update, azonban miután egy hónapja kiderült, hogy csak 2021-ben fogják megrendezni az Európa-bajnokságot, most a Konami bejelentette, hogy határozatlan időre elcsúsztatja az esemény virtuális verzióját is. A háttérben természetesen a koronavírus-járvány áll, amely miatt a kiadónak be kellett zárnia a japán irodáját, valamint fel kellett hagynia azzal a tervvel, hogy a boltok polcaira küldi a játék azon kiadását, amelynek borítója a bajnokságot népszerűsíti. 

A Konami információi szerint az e-sport bajnokságra nincs hatással a helyzet, ugyanis online zajlanak majd a mérkőzések és a betervezett Euro 2020-as DLC is meg fog jelenni, de egyelőre nincs róla szó, hogy mikor. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)