Hirdetés

EFOTT 2009: a hivatalos dal

|

A 2009-es EFOTT hivatalos dalát Ganxsta Zoliék követték el, a klipben fegyencnek álcázva magukat. Lássuk csak!

Hirdetés

Mivel köztudott, hogy Zoliék megszámlálhatatlan egyetemi bulizást tudhatnak a hátuk mögött, nem meglepő, hogy megihlette őket az értelmiségi légkörben lefolytatott party-feeling. Ennek hatására létrejött elképzelésüket valósították meg az idei EFOTT kapcsán: dalt írtak a fesztiválhoz, melynek klipjét zenecsatornáink folyamatosan játsszák.

A klipet illusztris, közismert arcok szinesítik, így nem meglepő, hogy feltűnik Bochkor Gábor, Viva Zola, Harsányi Levente, Miller Zoltán, de még Dévényi Tibi bácsi is tiszteletét tette a produkcióban. Itt jegyzem meg, hogy a retróra éhes közönség minden nap találkozhat vele a rendezvényen - csakúgy, mint pénteken, a Pepsi Nagyszínpadon Zoliékkal is, akik talpig rendhagyó börtöncuccban fognak remekelni!

A klipet itt nézheted meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)