Hirdetés

EFOTT 2009 percről-percre a Lezser!-ben

|

A GSO-n figyelemmel kísérheted az idén 34. születésnapját ünneplő fesztivál minden mozzanatát!

Hirdetés

Az idei nyár bőséges fesztiválfelhozatalának kétségkívül egyik gyöngyszeme az EFOTT, teljes nevén az Egyetemisták és Fősikolások Országos Turisztikai Találkozója, melyet idén rendeznek meg harmincnegyedik alkalommal. Stábunk nem volt rest, és leköltözött Bajára, a halászlé fővárosába, pontosabban a Petőfi szigetre, mely a fesztivál helyszíne is egyben. Így folyamatosan, pillanatról-pillanatra megoszthatjuk Veletek a történéseket fotókkal, kommentekkel tarkítva a rendezvény teljes ideje alatt, amely mától (július 14.) egészen szombat estig várja a lelkes bulizni vágyókat.

Mindenre elszánt fotóriporterünk, Balázs rövidesen a helyszínre ér, és gazdag képkavalkáddal kedveskedik nekünk, amelyből a legütősebbeket közzétesszük a nap folyamán.

Addig is, némi ízelítő négy nap programjából!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)