Hirdetés

Egekbe szöknek az optikai meghajtók és a lemezek árai

|

Aki 2012-ben nem újított be egy optikai meghajtót vagy nem halmozott fel jelentősebb mennyiségű lemezt, az felkötheti a gatyáját az újév során.

Hirdetés

A pendrive-ok, hordozható lemezek és SSD-meghajtók térnyerése és népszerűsége után sokak számára a polcra vagy feledésbe merültek a korábban kedvelt eszközök, de az sem segít túlzottan a lemezek és optikai meghajtók sorsán, hogy 2013-ban jelentős mértékben emelkednek az árak. Ha beválnak a piaci elemzők jóslatai, akkor az újév során akár 50 százalékos emelkedésre is számíthatunk.

További információkért és a drágulás okáért látogassatok el a PC World cikkéhez, ahol többet is megtudhattok a részletekről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)