Hirdetés

Egészen kiváló Warner Bros. játékokat szerezhetsz most meg olcsón (és egy nem túl jót is)

|

A Warner Bros. 100. születésnapjának méltó megünneplésébe a Humble Bundle is besegít.

Hirdetés

Az az érdekes helyzet állt elő, hogy a világ két nagy szórakoztatóipari szereplője, a Disney és a Warner Bros. is 2023-ban ünnepli fennállásának 100. évfordulóját, aminek mi elsősorban azért örülhetünk, mert rendesen jut promóciós eseményekből, leárazásokból, ünnepi tartalmakból, a téma okán kiadott újdonságokból erre az évre. 

A Humble Bundle oldalán a bátran elnevezett WB 100: Play the Legends Bundle aktív most épp, ami 416,47 euró értékben tartalmaz játékokat, és már 4,75 euróért (kevesebb mint 2000 forintért) megszerezhetünk ötöt közülük.

Hirdetés

Aki mindössze ennyit áldozna most játékokra (ebben a szezonban ez teljesen érthető), a Mad Maxet, a Mortal Kombat XL-t, a Batman: Arkham City GOTY Editiont, a Middle Earth: Shadow of Mordort és a Batman: Arkham Asylum GOTY Editiont kaphatja meg.

9,5 euróért (kb. 3700 forintért) már jár ezek mellé az Injustice 2 Legendary Edition, a Batman: Arkham Origins, a Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition, a Batman Arkham Knight Premium Edition és a Mortal Kombat 11 Ultimate Edition is. 

14,25 euró kifizetésével plusz két játékkal gazdagíthatjuk gyűjteményünket: az egészen remek, a Left 4 Deadet megidéző Back 4 Blooddal, valamint a vegyes megítélésű Gotham Knightsszal.

Az akció még 18 napig tart, úgyhogy meg lehet várni vele a fizetést nyugodtan, de ezek majdnem mind kiváló játékok, érdemes rájuk most lecsapni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)