Hirdetés

Egészen más játék lehet a Cyberpunk 2077 folytatása

|

A CD Projekt RED már dolgozik rajta, de bizonyos fontos kérdésekben még nem született döntés.

Hirdetés

Miközben teljes joggal érte kritika a CD Projekt RED-et, hogy a Cyberpunk 2077-et olyan állapotban eresztette rá a világra 2020-ban, amilyenben nem lett volna szabad, az már az elején is látszott, hogy anyagi szempontból nem lesz bukás. Most, hogy sikerült helyrepofozni a játékot, és megjelent a kiváló Phantom Liberty, teljes gőzzel készülhet a folytatás, még úgy is, hogy valószínűleg a következő The Witcher játékot előbb kapjuk meg a lengyel csapattól. 

A napokban tartott beszámolót a részvényeseknek a CDPR, és ennek során szóba került az Orion kódnevet viselő folytatás is.

Hirdetés

A küldetésekért felelős Paweł Sasko arra a kérdésre, megbánta-e a csapat, hogy belső nézetes játékot csinált, határozott nemmel felelt, de hozzátette, még nem döntötték el, ugyanezt az utat követik-e a folytatás esetében is. RPG-knél szokás, hogy a játékosok eldönthetik, a főszereplő szemszögéből vagy a háta mögül figyelve élnék-e át az eseményeket, ám a CP2077 esetében csak autóban ülve volt lehetőségünk váltani.

"Nincs részünkről megbánás. Azt akartuk, hogy a Cyberpunk egyedi legyen, felismerhető egyediségében. Manapság ott a YouTube, a Twitch, a képek, amik eladják a játékokat, és csak ilyen módon [a belső nézet által] tudtuk megmutatni a játék különlegességét a játékosoknak."

Szerintetek jót tenne a Cyberpunk 2077 folytatásának a külső nézet? 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)