Hirdetés

Az Assassin's Creed Mirage területe meg sem közelíti az előző pár rész méreteit

|

Kiderült, mely korábbi Assassin's Creed-játékok bejárható területével lesz nagyjából egálban a hamarosan érkező Mirage.

Hirdetés

Gyakorlatilag a nulladik perctől tudjuk, hogy az Assassin's Creed Mirage más léptékű játék lesz, mint az előző nagy AC-trilógia, és ez természetesen nem is csoda, hiszen eredetileg csak az Assassin's Creed Valhalla DLC-jeként jelent volna meg az új kaland. A Mirage azonban önálló játékká nőtte ki magát, ez viszont nem jelenti azt, hogy méretei tekintetében versenyezni szeretne az előző pár résszel.

És ezt talán nem is baj, hiszen elég sokan unták már a végeláthatatlan hatalmas világokat, amiket be kellett járni akár az Odyssey-ben, akár az említett Valhallában. Most szó sem lesz ilyesmiről, kiderült azonban, hogy melyik korábbi részekhez lesz érdemes viszonyítani a játékteret. 

Hirdetés

A Summer Game Festen ugyanis a Ubisoft képviselői azt mondták, hogy a Mirage nagyjából akkora területen terpeszkedik, mint Konstantinápoly az Assassin's Creed Revelationsben, vagy Párizs az Assassin's Creed Unityben. Érdekes példák ezek, mivel azért messze nem ugyanakkora a két említett játék. A játékbéli Konstantinápoly a mérések szerint 0,94 négyzetkilométert tett ki, míg Párizs már nem kevesebb mint 2,4 négyzetkilométert. Valószínű tehát, hogy a Mirage ezen két szám közé lőhető be.

A játék pontos méretei legkésőbb október 12-én kiderülnek, ekkor jelenik meg ugyanis az Assassin's Creed Mirage PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, és természetesen PC-re is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)