Hirdetés

Egészen visszataszító, hogy az Xboxot bekapcsolva Call of Duty hirdetés fogad, de ezt nem most kezdte a Microsoft

|

Az Activision Blizzard felvásárlás után az Xbox csapat nagyon lelkesen kezdte hirdetni a Modern Warfare 3-at. Túlságosan is.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 3 megjelenése alig egy hétnyire van, ami azt jelenti, hogy az előrendelők már pörgethetik is a kampányt (és röhöghetnek kínjukban azon, hogy végső soron egy DLC-t vettek meg). Ha viszont esetleg még nem rendeltük volna elő a játékot, akkor az Xbox csapata emlékeztetni fog rá minket, meglehetősen agresszívan. Abban a pillanatban ugyanis, hogy bekapcsoljuk az Xbox Series X/S konzolunkat egy hatalmas Call of Duty: Modern Warfare 3 hirdetés fogad bennünket, akár tetszik, akár nem.

Az Xbox tulajdonosok nem kifejezetten lelkesek azzal kapcsolatban, hogy amint leülnek a kedvenc szórakoztatóelektronikai berendezésük elé, máris azt ajánlgatja nekik a rendszer, hogy verjenek el egy nagyobb kazal pénzt.

Hirdetés

Az egyik reddites kommentelő így foglalja össze mindannyiunk fájdalmát:

"Ez annyira suta. Nem játszok Call of Dutyt. Sosem vettem meg egyik Call of Duty részt sem. Ha bekapcsolom a gépet nem egy reklámra vagy bármi másra kellene érkezzek."

Azt érdemes látni, hogy nem egyedi esetről van szó. Bár a nemzetközi sajtó most kapta fel a "konzolos reklám" jelenséget, a Microsoft már csinálta ezt a Starfield esetében is:

Microsoft, I get you're excited for this release, we are too, but don't do this. This intrusive popup came up while I was playing something else, and also crashed my game. I was already downloading Starfield in the background before this appeared.
byu/Jenkins87 inXboxSeriesX

És a Forza Motorsport sem maradt ki a nem túl illedelmes hírverésből:

Forza motorsport ad pop-up
byu/MoJe420 inXboxSeriesX

Meglátjuk, hogy a Microsoft reagálni fog-e a konzolos tábort kínzó aggodalmakra. Az IGN.com kért kommentárt az üggyel kapcsolatban, de egyelőre nem kaptak választ.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)