Hirdetés

EGX London 2014 - a Sony rengeteg játékkal készül

|

Ma kezdődik a korábban Eurogamer Expo néven ismert rendezvénysorozat idei etapja, ahol rengeteg játékot próbálhatnak ki a résztvevők, köszönhetően többek közt a Sonynak.

Hirdetés

Ma veszi kezdetét és egészen vasárnapig tart az EGX London 2014, ahol a látogatók rengeteg hamarosan megjelenő címbe kukkanthatnak bele. A bemutatott játékokról már korábban is kaptunk egy listát, most pedig a Sony jóvoltából tovább bővült az összeállítás.

Természetesen nemcsak játszani lehet, a Sony számos előadással is készül a résztvevőknek. Kint lesz például a Roll7, akik az OlliOlli és a Not a Hero játékokat fejlesztették, hogy bejelentsenek valami teljesen újat, de Until Dawn gameplay-re, PS4-es Volume bemutatóra és más érdekességekre is számíthatunk a hétvége folyamán. A Sony standjánál felállított konzolokon rengeteg játékot próbálhatnak majd ki az érdeklődők, amelyek közt nemrég megjelent sikercímek és a következő hónapok nagy várományosai is ott lesznek. Alább a teljes lista.

Assault Android Cactus
BigFest
Bloodborne
Broforce
Don’t Starve
DRIVECLUB
Ether One
Final Horizon
Flame Over
Futuridium
Galak-Z
Hotline Miami 2
inFAMOUS First Light
LittleBigPlanet 3
Minecraft PS4
Minecraft PS Vita
Murasaki Baby
N++
Nidhogg
Nom Nom Galaxy
Nuclear Throne
Oddworld: New ‘n’ Tasty
PlayStation TV
Shu
SingStar Ultimate Party
Super Exploding Zoo
Surgeon Simulator
The Last of Us Remastered
The Order 1886
The Talos Principle
Until Dawn

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)