Hirdetés

EGX London 2014 - Evolve és The Witcher 3 a mai kínálatban

|

Továbbra is tart a londoni Eurogamer Expo utódjaként szolgáló EGX, amelyet ma is élőben követhettek. Szombatra is bőven maradt még AAA tartalom.

Hirdetés

Szeptember 25-én vette kezdetét az EGX London 2014, ahol a legnagyobb stúdiók mutogatják fejlesztés alatt álló projektjeiket. Csütörtökön volt Dragon Age: Inquistion és Dead Island 2 panel is, a legnagyobb felhajtást azonban egyértelműen a The Creative Assembly bejelentése, a Total War: Attila keltette.

A program természetesen nem áll meg, egészen holnap estig tart a rendezvény, ahol bőven maradt még bemutatni való játék. A mai nap a Sledgehammer-ös Glen Schofield előadásával kezdődött, aki a Call of Duty: Advanced Warfare-ből tartott egy rövid ismertetőt, de a Turtle Rock és a CD Projekt RED is kint lesz, hogy felcsigázzák az érdeklődőket. Alább a teljes beosztás, a stream egészen este 8-ig tart.

Watch live video from EGX on www.twitch.tv

12.00pm – Call of Duty: Advanced Warfare
1.00pm – The Comedian’s Comedian podcast
2.00pm – Middle-earth: Shadow of Mordor
3.00pm – The Magic Circle
4.00pm – Volume
5.00pm – Evolve
6.00pm -The Witcher 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)