Hirdetés

Egy 19 éves férfi pisztolyt rántott testvéreire egy NBA 2K meccs közben

|

Az elkövető rácsok mögött ül, miután egy virtuális kosármeccs közben elszabadultak az indulatok.

Hirdetés

A 14News jelentése szerint február 16-án, Evansville-ben kihívták a helyi rendőrséget egy erőszakos bűncselekmény miatt. A hívó egy aggódó apuka volt, akinek fia fegyvert fogott a testvéreire. A vádlottat, Javan J. Jacksont a kiérkező rendőrök elfogták és kihallgatták.

A rendőrségi jegyzőkönyv jelentése szerint Jackson bevallotta, hogy összeveszett testvéreivel, miután azok kinevették őt egy NBA 2K meccs közben.

A kiskorú testvérek elmondták, hogy Jackson az övéről előrántott egy pisztolyt, amivel elkezdte fenyegetni őket, és azt lóbálva üvöltözött velük. Jackson ezután kivitte a fiatalabb testvérét az utcára, ahol összeverekedett vele.

Hirdetés

Az összetűzést az apuka állította le, amire válaszul Jackson lelépett otthonról. A rendőrség a helyszínelés alatt megvizsgálta az egyébként otthon hagyott pisztolyt, amelynek csövében egy, tárában további öt lövedéket találtak.

Jacksont családon belüli erőszak, halálos fegyverrel történő megfélemlítés és halálos fegyverrel gondatlanságból elkövetett bűncselekmény vádjával tartóztatták le.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)