Hirdetés

Így markolhattok fel egy ajándék kecskét a World of Warcrafthoz

|

Ajándék repülő kecskének mi nem nézzük a fogát, de van itt egy fura döntés az ingyen loot mögött.

Hirdetés

Az Amazon Prime tagságot kis hazánkban kifejezetten megéri befizetni. Az összegért cserébe kapunk ugyanis Prime Video hozzáférést, Twitch Prime előfizetési lehetőséget, és egy rakat játékbeli extrát a világ legnépszerűbb többszereplős címeihez. Ezzel alapvetően semmi baj nincs, és ennek lett a része ezúttal is a Blizzard egy ingyen World of Warcraft hátassal. Ha kicsengetjük a havidítjat, akkor egy gombnyomással felmarkolhatjuk az ajándék Swift Windsteedet.

A furcsa része ott kezdődik a képletnek, hogy a Swift Windsteed egy teljesen ingyenes hátas volt tavaly decemberben, amikor a Dragonflight kiegészítő megjelenésének környékén a Blizzard több hátasból, kisállatból és egyebekből csinált Twitch Droppot.

Hirdetés

Ezekhez értelemszerűen nem kellett semmilyen előfizetés, elég volt, ha nézőként bekapcsolódtunk a streamekbe egy darabig, és aztán miénk lehetett a zsákmány. A Swift Windsteedet is egy ilyen promóció keretében szerezhettük meg.

Nyilván a tavaly decemberi Twitch Drop akció már rég lejárt, tehát ha igyekszünk a dolog jó oldalát nézni, akkor megállapíthatjuk, hogy most új esélyt kaptak azok, akik annak idején lecsúsztak róla, de egy kicsit még mindig emésztgetnünk kell, hogy Prime loot lett egy ingyenes Twitch dropból. Akárhogy is, a hatást január végéig tudjátok behúzni, ha korábban lemaradtatok róla.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)