Hirdetés

Egy alkoholista nehéz élete

|

Mai Játéközön ajánlónkban mindenki megtudhatja kortól és nemtől függetlenül, hogy milyen nehéz részegen egyensúlyozni egy bárpultnál.

Hirdetés

Komolyan mondom, egyes játékfejlesztők fantáziája rendkívül elborult. Viszont ennek mi csak örülünk, mert ennek köszönhetően születhetett meg a Sittin at The Bar is, melyben egy erőteljesen ittas és feltehetően több verekedésen is túlesett fiatalember életébe nyerhetünk betekintést.

A feladat egyszerű, akár egy üveg víz: a nyilak segítségével egyensúlyoznunk kell emberünkkel, nehogy leessen a székről, miközben a Space megnyomására elkapja az éppen előtte elsuhanó alkoholos terméket, és nagy sebességgel le is húzza, ezzel nem segítve a helyzetén. Sok sikert!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)