Hirdetés

Egy barbárral játszották leggyorsabban végig a Diablo III-at

|

El kell fogadni: ma Diablo III nap van és a hírek java része is a várva várt játékkal foglalkozik.

Hirdetés

A mi beszámolonkból is megtudható, hogy rengetegen várták a játékot, a világon több millió játékos karikázhatta be naptárában a május 15-i napot, a Diablo III megjelenését.  

Léteznek olyan gamerek a világon, akiknek elképesztő extra-tehetségük van a dolgok gyors végigjátszásához. A Diablo III-at leggyorsabban kivégző karakter neve Yoshichan, ő egy 32-es szintű barbár. A vele nyomuló gamer a NeoGAF oldalnak küldte el adatait és a megfelelő igazoló screenshotot, amelyet Ti is megtekinthettek.

UPDATE: Különböző források ennél is gyorsabb végigjátszásokat említenek - a hír kommentjeiben megtaláljátok az erről szóló beszámolókat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)