Hirdetés

Egy bug miatt kanosak Baldur's Gate 3 karakterei

|

Mielőtt mindenki azt hinné, hogy a megállíthatatlan sármja miatt akarják azonnal megfektetni őt a Baldur's Gate 3 karakterei, jó, ha tud erről az apróságról.

Hirdetés

A Baldur's Gate 3 egy híresen szexi videojáték. Az összes csapattársunkkal kialakíthatunk intim viszonyokat, ami idővel egy páros tangóhoz vezethet a hálózsákban. A gond az, hogy a karakterek meglehetősen hamar táncolni akarnak, de úgy tűnik, ez valójában csak programhiba volt.

Gale igazából nem akar azonnal ráugrani mindenkire, csak túl alacsony volt az "elfogadási mérője". Swen Vincke a The Gamernek adott interjújával lombozott le mindenkit.

Hirdetés

Vincke elmondta, hogy a karakterek igazából nem ennyire lelkesek velünk kapcsolatban, csak bugok merültek fel, melyeknek köszönhetően sokkal előbb akartak lefeküdni velünk, mint illet volna. A számos teljesítmény- és programhiba között ez olyasmi volt, amit a közösség nagyon szívesen fogadott.

A csapat mostanra már javította a helyzetet néhány karakternél, a többinél pedig a közeljövőben tervezik ezt helyre tenni. Sajnos úgy néz ki, hogy a jövőben meg kell dolgoznunk a fantasy szexért is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)