Hirdetés

Egy bug miatt össze-vissza ugrálnak a CS:GO skinek árai

|

A nyári leárazás leterhelte a szervereket, ez okozhat fennakadást a Valve rendszerében

Hirdetés

Az elmúlt hetekben mi is számos alkalommal számoltunk be a Counter-Strike: Global Offensive fegyverskineket érintő hírekről. Hol valaki 135 millióért adott el virtuális fegyverkinézetet, hol egy fiatal srác nyitott egy 70 millió forintot érő kést. A Counter-Strike 2 bejelentése óta megugrottak a fegyverek és ládák árai, de nemcsak magát szabályozza a piac.

A Valve néhány hete skinárusok tucatjait tiltotta ki, mert azok kriptobevételeket mostak tisztára a Steam Marketen keresztül, amivel több millió dollárnyi kinézet tűnt el a piacról, de nem ez az egyetlen, ami érzékenyen érintette a piacot. Jelenleg is zajlik a Steam Summer Sale, ilyenkor pedig sokan próbálják meg eladni az őrizgetett skinjeiket, hogy a befolyt pénzből akciós játékokat vásároljanak.

Hirdetés

Ilyenkor egyébként is megfigyelhető fluktuáció az árakban, hiszen nő a kínálat, de arra, ami az elmúlt napokban zajlott, korábban nem nagyon volt példa.

Valószínűleg a szerverek leterheltsége okozza, hogy bizonyos fegyverskinek egyszerűen nem jelennek meg azonnal a piacon, ami felnyomja az árakat, aztán hirtelen beesik egy csomó, ami ismét leviszi. Bizonyos skinek, mint például az AWP Duality (factory new) ára 46%-ot ugrott fel, mielőtt visszaesett volna az eredeti ár alá. Az ilyen ingadozásokat kihasználva  pillanatok alatt lehet nagyot szakítani, úgyhogy lehet érdemes lecsekkolni a saját Steam fiókotokat, hátha lapul ott valami értékes.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)