Hirdetés

Egy Cosplayert választottak a Bioshock Infinite egyik karakterének reklámarcaként

|

Az Irrational Games kreatív igazgatója, Ken Levine egy blog posztban jelentette be, hogy felvették az orosz cosplayert, Anna Moleva-t Elisabeth arcaként a Bioshock Infinite-hez.

Hirdetés

Anna Moleva aki egyéb iránt az „Ormeli” művésznevet használja, számtalan játék karakterét megformálta már élőben, mint például az Arkham City Ivy-ját, vagy a Mass Effect 3 női Shepard-jét. Legutóbbi képei azonban nem csak a rajongók szívét dobogtatták meg, hanem a Bioshock Infinite fejlesztőgárdája is el volt ragadtatva tőlük. Ormeli a készülő játék egyik fontos szereplőjének, Elisabethnek a bőrébe bújt, méghozzá olyannyira tökéletesen visszaadva őt, hogy a csapat egyből felkereste azzal a szándékkal, hogy segítsen nekik „életre kelteni” a karaktert. Anna habozás nélkül igent mondott az ajánlatra, így hivatalosan is az ő arca fog díszelegni a játék dobozán, illetve minden promóciós anyagon, melyen Elisabeth szerepel. Ezen kívül azt is elárulták, hogy Moleva néhány különleges eseményen is részt fog venni eljátszva a karaktert.

A blog bejegyzés egy kisebb interjút is tartalmaz a szerencsés hölgyeménnyel, melyből kiderül, hogy animék szereplőivel kezdte a Cosplayes „pályafutását”, illetve azt is, hogy azért vágott bele Elisabeth megszemélyesítésébe, mert imádja a Bishock első két részét is és amikor meglátta az első képeket a leányzóról, egyből úgy érezte, mintha csak saját magát látná.

„Nagyon nehéz volt, mivel a cosplay nem csak arról szól, hogy lemásold egy karakter kinézetét, hanem a szereplő eljátszásáról, az egész énjének visszaadásáról. Azonban jelen pillanatban nem sokat lehet tudni Elisabethről.”

 

Anna további képeit megtekinthetitek DeviantArtos, illetve Facebook oldalán is.

Ti mit gondoltok róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)