Hirdetés

Egy Cyberpunk 2077 mod elérhetővé teszi a kukázott küldetéseket is

|

V régi, E3-as dzsekijét is elő lehet varázsolni egy másik Cyberpunk 2077 moddal.

Hirdetés

Nem nagy titok, hogy bizonyos tartalmakat kivágtak a Cyberpunk 2077-ből, a boltokba kerülő verzióba többek között korábban tervezett gigek, azaz küldetések sem kerültek be. A modderek azonban ott segítenek, ahol csak tudnak.

Egy romulus_is_here néven tevékenykedő modder most például azt érte el, hogy feloldódjon pár olyan misszió, amit nem teljesen fejezett be a CDPR csapata, így értelemszerűen nem is lehet őket elérni a játékban.

Hirdetés

A mod segítségével összesen négy, a végső megjelenésnél elzárt gig nyomható le, név szerint a Hothead, a Nasty Hangover, a Concrete Cage Trap, és a Desperate Measures. Ezek között persze akadnak olyanok, amik jobban vagy kevésbé bugosak, a glitchekből sincs hiány, de nyilván nem is várható el ezektől a küldetésektől, hogy tökéletesen fussanak, hiszen nem kapták meg a fejlesztőktől az utolsó simitásokat.

A Cut Gigs Save Game modot ide kattintva tudjátok ti is letölteni. Érdemes lehet rázni az E3 V nevezetű modra is, ez azt a dzsekit oldja fel a játék főhőse számára, amit V anno az E3-as videóban viselt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)