Hirdetés

Egy Diablo 4 streamer egy közel 200 órás hardcore karaktert bukott el érthetetlen módon

|

Hiába volt több védelem is rajta, ez sem tudta megmenteni a peches harcost.

Hirdetés

Csak úgy pörögnek a Diablo 4-es rekordok, az egymásra licitálások: a játék már 666 millió dollárt hozott a Blizzard konyhájára, rövid idő alatt lenyomták a legkeményebb bosst, villámgyorsan meglett az első 100-as szintű karakter, amiképpen az első 100-as hardcore harcos is. Utóbbi már csak azért is elismerésre méltó, mivel a Hardcore mód szabálya szerint egyszer sem halhatott meg. 

A dicsőség azonban nem tartott sokáig, az úttörő Barbarian a lehető legrosszabb körülmények között harapott fűbe, és nem ő volt az egyetlen, akivel kegyetlenül elbánt a Diablo IV világa. 

Hirdetés

Egy streamer, Quin69 komoly kitartásról tett tanúbizonyságot, hiszen 91-es szintű hardcore karakterérével már 172 órát töltött el. Miután befejezett egy nightmare dungeont, minden bizonnyal azt hitte, hogy biztonságban van, mivel egy védő buborékban és egy Elixir of Death Evasion védelme alatt igyekezett vissszateleportálni a városba - azonban tévedett. Ahogy a töltőképernyő eltűnt, nem a városba került, hanem vissza a karakterkészítőhöz, mivel a felirat szerint meghalt harcosa már a hősök csarnokában nyugszik. Nézzétek meg, nagyon szomorú: 

Hogy pontosan mi történt, azt senki sem tudja, de a spekulációk szerint a hardcore mód miatt megjelenő villámcsapás nem tűnt el, amíg Quin a töltőképernyőn volt, viszott a védettséget adó buborék igen, ezért a karakter életerőcsíkja elfogyott anélkül, hogy bármit is tehetett volna. Lényegében tehát egy kellemetlen bug miatt veszett oda a 91-es szintű kedvence, és nem ő volt az egyetlen, aki így járt: a fórumokon sokan számoltak be arról, hogy különböző glitchek miatt pórul jártak, amiket a Blizzard már valószínűleg vizsgál, főleg így, hogy Quin esete még jobban felhívta a figyelmet a problémára. Ti találkoztatok már ilyen anomáliával a Diablo 4-ben?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)