Hirdetés

Egy Diablo Immortal játékos közel 40 millió forintot költött a karakterére, és olyan erős lett, hogy nem kapott PVP meccseket

|

Még a meccskeresőt is összezavarta Jtisallbusiness karaktere. A Blizzard persze közbelépett, de a sztori csak tovább bonyolódott.

Hirdetés

Vannak, akik vesznek egy-egy Legendary Crestet a Diabo Immortalban a jobb zsákmány kedvéért, és van Jtisallbusiness, aki 100 000 dollárt dobált bele a Blizzard pénznyelőjébe. A streamer kicsit sem volt szégyenlős a költekezése kapcsán, minden feltétel adott volt a garantált sikerélményhez, ám egy faktorral ő sem számolt. A srác karaktere ugyanis annyira erős lett, hogy a PVP meccskereső nem tudott vele mit kezdeni. A végén odáig fajult a helyzet, hogy Jtisallbusiness már ügyvédekkel fenyegetőzött és visszatérítést akart kérni, mivel nem csinálhatja azt a játékban, amiért kifizette ezt a tetemes összeget.

A Blizzard később reagált a történtekre, részben azért is, mert a sajtó felkapta a "legendás Diablo Immortal bálna" olvasóhergelésre kiválóan alkalmas sztoriját. Akkor a fejlesztők ígértek is egy javítást, ami pedig később be is futott.

Hirdetés

Jtisallbusiness be is tudott lépni végre pár Battlegrounds meccsre, de ahelyett, hogy végigdarálta volna az ellenfeleit, inkább szándékosan elvesztette a köröket.

"Helyrehozták a dolgot, szóval valószínűleg nem kell meghalnom, de csak a biztonság kedvéért csinálom. Nem akarom az első Battlegrounds menetet megnyerni. Vereséggel akartam kezdeni. Csak a biztonság kedvéért."

A streamer azóta is szándékosan dobálja el a meccseket, nehogy túl magas legyen a győzelmi aránya és ne kaphasson több menetet.

Egyébként amikor ténylegesen nyerni próbál, akkor is meglepő ellenállásban van része: az ellenfelei nagyokat ütnek vissza, és egyáltalán nem tud csak úgy végigmenni rajtuk. Úgy tűnik, hogy a bálna összeakadt a saját fajtársaival, ami tulajdonképpen egy gyönyörű lezárása ennek a nagyon fura történetnek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)