Hirdetés

Egy EA Partners oldal szerint új Populous, új Insomniac fejlesztés és új Respawn játék érkezik 2013-ban

|

Az internet telis-tele van nagyon kiváncsi felhasználókkal, akik mindenbe beleütik az orrukat - és néha találnak is valamit.

Hirdetés

Ebben az esetben a NeoGaf egyik felhasználója volt az, aki egy wiki oldalra bukkant, amelynek címe “EAP Marketing FY13 Home Page”, azaz Electronic Arts Partners Marketing Üzleti Év 13 honlap".

Azóta már az oldalra nem lehet belépni, de neki akkor még sikerült. Nem kevesebbet állít, mint azt, hogy olyan címeket talált az oldalon, mint a The Secret World; Overstrike; Populous; Outernauts; Respawn.

A Funcom által készített The Secret World és az Insomniac terméke az Overstrike is az EA Partners által lesz kiadva a 2013-as üzleti évben (2012 április - 2013 március) - eddig stimmel a dolog.

A Populous egy klasszikus Peter Molyneux játék volt, amely feltámadásáról egyelőre szó nem esett - azonban egy másik Bullfrog klasszikus, a Syndicate épp most készül újra, méghozzá februári megjelenéssel - szóval akár lehet is a dologban valami.

Az Insomiac Games be is jegyeztette már az Outernauts honlapjait, így bizonyosan lehet valami újabb együttműködés az EA Partners és a fejlesztő között.

A Respawn valószínűleg nem egy játék címe, hanem a fejlesztő neve (Respawn Entertainment), amelyet az egykori Infinity Ward főnökök (Jason West és Vince Zampella) hoztak létre.

Figyelem! A hírben leírtak hivatalos forrásból nem kerültek megerősítésre, kezeljük is úgy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)