Hirdetés

Egy egyszerű trükkel már most játszható a Cyberpunk 2077

|

Könnyedén kihasználhatjuk, hogy a világ egyes részein előbb oldották fel a korlátozást a Cyberpunk 2077 esetében.

Hirdetés

Nyolc óra sincs már hátra a Cyberpunk 2077 megjelenésének napjáig, de PC-n és konzolon máshogy mérik az időt. Míg a PC-sek és a Google Stadiát választók akkor kezdhetnek játszani, amikor a greenwichi középidő szerint éjfélt üt az óra (ami nálunk ugye holnap hajnali 1), Xboxon mindenki akkor indíthatja el a játékot, amikor a saját időzónájában december 10. lesz. 

Ezt kihasználva sokan már most elkezdtek játszani a Microsoft konzoljain, ugyanis elegendő azt választani az Xbox One-ok vagy Series gépek beállításainál, hogy Új-Zélandon tartózkodunk és az ottani időt szeretnénk látni, és ezt senki nem fogja megkérdőjelezni. Ott már hajnali 4 is elmúlt egyébként.

Hirdetés

Sajnos a trükk PC-n, Stadián, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön nem működik, mivel a rendszerek másképp működnek. Az ezen platformok valamelyikét preferálóknak viszont már tényleg nem kell sokáig türelemmel lenni, viszont a neten érdemes kellő óvatossággal járni, mert már most durva spoilerek indulhatnak el.

Ha megnéznétek, milyen a játék, este irány a YouTube csatornánk, ahol Kaci fogja néhány órán át streamelni

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)