Hirdetés

Egy erősebb Wii lenne a megoldás?

|

Sokan azt jósolják, hogy az egyelőre piacvezető Wii legkésőbb 2 éven belül kimegy a divatból, hisz nem lesz elég erős, hogy tartsa a két vetélytárs grafikai tempóját. Michael Pachter elemző szerint azonban erre is van megoldás.

Hirdetés

Pachter szerint mielőtt még a Sony és a Microsoft konzolja megásná a Wii sírját, egy nagyon egyszerű húzással továbbra is versenyképessé tehetné a Nintendo a gépét. Ez a húzás pedig nem lenne más, mint egy erősebb Wii verzió kiadása. Pachter több dologra is alapozza a véleményét. Az első az, hogy jelenleg a Wii eszméletlen eladásokat produkál, így a Nintendo-nak lesz bőven tőkéje fejleszteni a következő években. Másodszor a jövőben olyan mértékben fog esni a hardver elemek ára, hogy a vállalat könnyen megengedhet magának egy erősebb konzolt változatlan áron. Harmadszor a Wii-t könnyű lenne átszerelni akár High Definition változatra. Tehát Pacher tippje szerint a Wii csillaga egy kis munkával megmenthető, így a Nintendo akár a nyeregben is maradhat.

Címkék: #nintendo
Platformok: Nintendo Wii
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)