Hirdetés

Egy év börtönt kapott a Sensory Sweep Studio fejese

|

A főleg Nintendo DS-re gyártó fejlesztőcsapat főnöke, David Rushton azért került a hűvösre, mert nem fizette ki dolgozóit.

Hirdetés

A Sensory Sweep Studiosnak köszönhetjük többek között a 2008-as Jackass - The Game-et és az Xbox 360-as Street Fighter II: Hyper Fightingot is.

Az ABC elmondása szerint Rushton több mint száz korábbi dolgozójának összesen 1.2 millió dollárt nem fizetett ki. Az egyik érintett, Adam Hunter azt nyilatkozta, hogy egyetlen olyan embert sem ismert Rushtonon, a gyerekein és a barátain kívül, aki rendesen kapta volna a fizetését. A cégnél összesen 211-en dolgoztak, amiről Hunter (nem a miénk) úgy gondolja, hogy túl sok volt, az adott feladatokat kevesebben is el tudták volna látni. Állítása szerint amikor 2009-ben távozott, Rushton 12000 dollárral tartozott neki. Bár a 12 hónap börtön nem fizeti ki a dolgozókat, az ex-főnök talán belátja, hogy emberi életekkel játszani nem móka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)