Hirdetés

Egy év után visszatér a játék, amiben Tom és Jerry összeverheti Batmant

|

Kiderült, mikor éled újra a MultiVersus, és milyen újításokat hoz az új, Unreal Engine 5-ös változat.

Hirdetés

2022 májusában fellőtte, majd 2023 júniusában lekapcsolta a MultiVersus szervereit a Player First Games. Bár négy hónap alatt több mint 20 millióan próbálták ki, 2023 februárjában jelentősen csökkent a játékosszám, mivel a fejlesztőcsapat nem szolgált elég újdonsággal ahhoz, hogy megtarthassa a közösséget. Ahelyett, hogy teljesen elengedték volna, kitalálták a tuti megoldást: lelőtték a szervereket, átalakították az egészet, és most megújítva hozzák vissza a Warner Bros. karaktereit felvonultató verekedős játékot.

Május 28-án már az Unreal Engine 5-re átültetett változattal játszhatunk, ami friss tartalmakat, javított netkódot és PvE módot is kínál.

Hirdetés

Továbbra is a többjátékos élmény marad a fókuszban, de a PvE (tehát gép elleni harcokra épülő) mód "egyedi jutalmakkal" várja a gyakorolni vágyókat. Elvileg nem lesznek már kapcsolódási problémák sem, amik eléggé megnehezítették a MultiVersus élvezetét. Az UE5-re váltás a látványt is új szintre emelte, ezt megtekinthetjük az alábbi videóban is.

A MultiVersus május 28-ától PC-n, PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon lesz játszható, teljesen ingyen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)