Hirdetés

Egy Fallout 4 játékosnak 1200 óra után esett ki ez a ritka tárgy

|

Egy szerencsés kalandozónak összejött az álom: megtalálta a pusztaság egyik utolsó, tökéletes pitéjét.

Hirdetés

A Perfectly Preserved Pie nem egy fegyver, amivel aztán bedarálhatod minden ellenségedet, de a Redditen még nagyot mehetsz vele, köszönhetően az alacsony esési esélyének. A piteszelet a Fallout 4 egyik legritkább tárgya, amit vagy kidob neked a Port-A-Diner, vagy nem.

A Diner figyeli, hogy mekkora a karakter Luck pontszáma, és hogy hányszor kért már kaját a gépből, hogy aztán megállapítsa az indokolt esélybónuszt. Csak keveseknek adatik meg, hogy beleharaphassanak a nukleáris apokalipszis egyik utolsó pitéjébe.

Hirdetés

A /u/ReddisonThing néven működő Redditlakónak legalább most összejött. A játékos csak úgy lófrált a világban, amikor bekapcsolta a Porta-A-Dinert, és láss csodát: kapott érte egy pitét. A több mint 1200 órányi játékideje alatt ez volt az első alkalom, hogy ekkora szerencséje volt.

Only took 1200+ hours of playing Fallout 4 and activating these things randomly for this to happen. If you know, you know
byu/ReddsionThing ingaming

Egy Perfectly Preserved Pie relatíve könnyen szerezhető a Nuka-World DLC-n vagy egy konzolparancson keresztül, de mivel Reddisonnak ezek nélkül esett ki a pite, így megkapta az őt megillető virtuális tapsot. Látjátok, csak hinnetek kell, és egy nap titeket is megillethet egy nukleáris fertőzéstől mentes sütemény.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)