Hirdetés

Egy gamert keresünk a holnapi GS Liveba - update!

|

Mivel múlt heti győztesünk Nightwolf300 vállalta, hogy újra eljön a stúdióba, így ezúttal csak egy gamert keresünk a holnapi adáshoz...

Hirdetés

Nightwolf300 ellenfele a múltkori tartalék, Matthew95 lesz - őt ezzel jutalmazzuk, hogy múlt héten vidékről feljött úgy, hogy csak végignézte a műsort. Most egy tartalékot keresünk - aki automatikusan előreléphet játékosnak, amennyiben úgy alakul - akár holnap, akár a jövő héten.

Keressük tehát azt a gamert, aki holnap, azaz július huszonkettedikén délután 4 és 6 óra között itt tudna tartózkodni a GS Live stúdiójában, hogy egy másik gamerrel megmérkőzzön. Jack Bauer, Dr. Gregory House, Adama Admirális és John Locke rangú GSO tagjaink jelentkezhetnek - a nyertes jelentkezőt tartaléknak hívjuk be a stúdióba.

Csak olyanok jelentkezzenek, akik biztos, hogy be tudnak jönni a stúdióba holnap délután négyre és itt tudnak maradni délután hatig (a stúdió címe Budapest, Madách Imre utca 13-14 A épület, IV. emelet). A verseny élőben, az adás alatt zajlik majd - ahogy elmúlt héten is. Ajándékunk és nyereményünk ismét rengeteg, szóval megéri jönni!

Jelentkezni a gslive@idg.hu e-mail címen lehet - az e-mailbe írjátok bele valódi neveteket, GSO userneveteket és telefonszámotokat is. Figyelem! Aki NEM Jack Bauer, Dr. Gregory House, Adama Admirális vagy John Locke rangú a GSO-n, vagy bármelyik kért adatot kihagyja a levélből annak jelentkezését a mostani alkalommal nem fogadhatjuk el.

Jelentkezni legkésőbb ma, július 21-e szerdán este hatig lehet a gslive@idg.hu e-mail címen - a levél subjectje "gamer vs gamer part 3" legyen! A szerencsés gamereket e-mailben értesítjük majd és sok szeretettel várjuk őket a holnapi adásba!

Update: megvan a "szerencsés! - Többen már ne jelentkezzetek! Köszönjük!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)