Hirdetés

Egy haláli logika flash-ben

|

Ha esetleg immunisak lennénk a szombat esti partihangulatra, javaslok egy kiadós böngészést flash játék megosztó oldalunkon

Hirdetés

Mai flash játék ajánlónk alanya a logikai játékok kategóriájából került ki. A Bloody Fun Day a Bubble Shooter a Bejelwed és a többi színpárosítós gyönyörűség metodikáját ülteti egy viccesen morbid környezetbe. Főhősünk a Kaszás. Igaz, ő már az előtt halott volt, hogy életre kelt volna s most mégis -képzavart félretéve- meg kell mentenünk az életét. Egy csapat színes lényecske közé keveredve az egyetlen megoldás, ha az ő lelküket tesszük meg zsákmánynak, és igyekszünk minél többet levágni belőlük. Minél több azonos színű szörny ül közvetlenül egymás mellett, annál több lélek üti egy csapásra a markunkat. A különböző színű lelkek, más-más képességekkel ruháznak fel, melyek közül a legfontosabb talán az életerőnk, melyet a piros lényekből nyerhetünk. Lepéseinket megfontoltan tegyük mert a legyilkoltak után hátramaradt tojás elpusztítása pontlevonással jár, amire ha nem figyelünk oda, elég hamar bekövetkezhet. Akit a körökre osztott logikai flash játék nem vonz túlságosan, az bátran nézzen körül akció, morbid, vagy épp stratégia játékaink között. Jó szórakozást!

halal.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)