Hirdetés

Egy hétig ingyen golfozhatunk virtuálisan

|

Mindenkire ráfér egy kis kikapcsolódás, a HB Studios sportjátéka pedig itt van, hogy ezt biztosítsa.

Hirdetés

Az sokunknak szigorúan meg van tiltva, hogy kimenjünk és a zöld gyepen golfozzunk, de otthonunk biztonságos falai között sem lehetetlen gyakorolni a sportot. A The Golf Club 2019 most ingyenesen játszható Xbox One-on és PC-n, köszönhetően a HB Studios által indított promóciós időszaknak. A golf szimulátort így mindenki kipróbálhatja, mielőtt vásárlásra adná a fejét.

Hirdetés

Az ingyenes időszak csütörtök reggel 9-ig tart Xbox One-on, PC-n kicsit tovább, csütörtök este 10-ig. Mivel minden elért eredményünk megmarad, így ha beszerezzük a játékot, akkor ott folytathatjuk, ahol korábban abbahagytuk. A vásárlás sem lesz kifejezetten nagy kiadás, tekintettel arra, hogy a fejlesztők kivágtak egy 70 százalékos darabot a a PC-s verzió 50 eurós árcímkéjéből, így azt már 15 euróért be lehet azt szerezni.

A The Golf Club 2019 egy komoly golf szimulátor, így eltart majd egy darabig, amíg beletanul az ember. Ha másra nem, erre tökéletes lesz a próbaidőszak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)